Delaware

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Delaware

Nemovitosti na prodej v Delaware

Blíží se na jih a západ s Marylandou, na severovýchod s New Jersey a na sever s Pennsylvánii.

Stav Delaware je známý přezdívkou "První stát", protože se odkazuje na jeho roli jako první americké kolonie, které ratifikovaly Ústavu a připojily se k Unii v roce 1787. Delaware je šestý nejlidnatější stát v USA. Dále je to jediný stát, který má pouze tři kraje: Nový hrad, Kent a Sussex.

Delaware je možná nejlépe známý tím, že jako první vstupuje do dvou důležitých obchodních opatření: více než 50% všech veřejně obchodovaných amerických společností a 64% společností Fortune 500 je součástí

Delaware. Výsledkem je, že daně z přidružení představují druhý zdroj příjmů pro Delaware po daních z příjmů.

Delaware není obzvláště nadaný přírodními zdroji a ekonomicky ztížený jeho velikostí, ale Delaware důmyslně přitahuje rozhodující výbavu v sektoru služeb pro podnikání tím, že nabízí flexibilní a podnikatelsky přívětivou daňovou strukturu a výherní soudní systém, kde rozhodují obchodní procesy soudce namísto poroty. Delaware přilákala nespočet států mimo EU, jako jsou Apple, Coca-Cola, Ford a Facebook, aby se začlenily do státu.

Delaware také nabízí zajímavé zákony o rukojmích, které přitahovaly vydavatele platebních karet v zemi, včetně Bank of America, Chase, Barclays a ING Direct.

Dobře placená práce ve finančním a vědeckém sektoru učinila Delaware relativně historicky bohatý stát. Nicméně, nemovitosti k prodeji v Delaware, v metropolitních oblastech Wilmington a Dover zůstávají relativně cenově srovnatelné s cenami domů v sousedních Marylandu a New Jersey.

Podnebí v Delaware je mírné, má pobřežní pláň, vyznačující se kopci, pastvinami na severu, bažinatými oblastmi na jihu a písčitými plážemi podél pobřeží. Během koloniálního období, Delaware pěstoval tabák, ale dnes zemědělci produkují skromné ​​množství pšenice, jako je kukuřice, sója, pšenice, brambory a jablka.

Delaware má 22 kilometrů pobřežní čáry a těží z výrazné letní turistiky z ostatních států středního Atlantiku. Pláž Rehoboth, jen 120 kilometrů od Washingtonu, DC, se nazývá "letní kapitál národa" kvůli jeho popularitě jako prázdninové destinace pro obyvatele Beltway.

Kyvadlo trhu s nemovitostmi v Delaware se zdá být houpavé ve prospěch prodejců, kteří se zajímají o prodej nemovitostí v Delaware.

Průměrná cena nemovitosti k prodeji v Delaware vzrostla o 3,9% během prvních tří měsíců roku 2018, což je největší skok v každém státě s výjimkou Oregonu. Realitních kanceláří a domů kupující minulý měsíc uvedli, že vidí náhlý nedostatek inventáře, tedy počet domů na trhu, který vytvořil nečekaný nárůst cen.

Dokonce i se současným nárůstem vzrostl majetek za prodejní ceny v Delaware o posledních 16% o minus 16%.

Delaware domácí trh stagnoval nedávno, v loňském roce, kdy ceny vzrostly pouze 2,2% v 12 měsících před 1. říjnem.

Tento pomalý růst byl pravděpodobně způsoben velkým počtem domů v uzavření trhu nebo prodáván s obtížemi při prodejních cenách požáru.

Pokud jste snívali o novém začátku v Delawareu, začali jste hledat nemovitosti k prodeji v Delaware, zejména ve Wilmingtonu, Doveru, Bellefonte nebo Georgetownu, budete rádi, že jste na cestě, protože 2018 slibuje být skvělý rok koupit nemovitost k prodeji v Delaware z různých důvodů.

Prvním důvodem je, že se očekává, že úrokové sazby se v příštích 11 měsících budou dále zvyšovat, a to nejméně dva až čtyřikrát více. Ve skutečnosti mohou kupující očekávat úrokové sazby ve výši 5% do konce roku.

 Pokud budete čekat příliš dlouho, můžete skončit tráví více na stejném pozemku k prodeji v Delaware. A zatímco se tyto ceny v posledních měsících rychle zrychlily, začne tento krok zmírňovat rok 2018. Ceny domácností budou ve skutečnosti nadále růst, ale ne tak rychle, jak byly. Nákup nemovitosti k prodeji v Delaware v roce 2018 je moudrý a chytrý tah a ušetří vás, zatímco budete sledovat hodnoty jdou nahoru.

Více domácností se vrátí na trh, přičemž většina zotavení bude od středu do vrcholu, což znamená, že od zahájení hledání v Delawareu budete mít mnohem víc.

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 17020

Prodat Více než 5 pokojů, Delaware, New Castle County, Wilmington, Wilmington

Reserved negotiation
Prodat
Více než 5 pokojů

87 m²
vynikající
UNAVAILABLE
Cod. 17019

Prodat Dvoupokojový, Delaware, Kent County, Dover, Dover

Reserved negotiation
Prodat
Dvoupokojový

47 m²
dobrý na prodej
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB